X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "School en studie" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Chemtrails

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+5
  Goed artikel ( +6 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Therese Therese Auteur op infoyo sinds
07 Oktober 2008


Bekijk het profiel van Therese
Datum: 17-02-2009
Auteur: Therese
Dit was mijn spreekbeurt uit de 5e klas. erg leuk omdat heel veel mensen er (ook nu nog) nog nooit van gehoord hebben en daarom ook met interesse naar je luisteren.

Chemtrails & contrails

Ik hou mijn spreekbeurt over chemtrails, omdat ik dit een erg interessant onderwerp vind, en het te maken heeft met de onwetendheid van de gewone bevolking. Heel veel mensen weten dus ook niet wat het zijn. Bepaalde instanties zoals de geheime dienst, maar ook de overheid spelen vooral een grote rol in het voor de gek houden van de gewone bevolking.

Chemtrail en contrails
Wat zijn nu eigenlijk chemtrails? Je hebt chemtrails en contrails. Contrails zijn de witte condenssporen achter een vliegtuig, deze worden ook wel vliegtuigstrepen genoemd. Een contrail is dus eigenlijk een Engelse benaming voor een vliegtuigstreep. Deze vliegtuigstrepen ontstaan alleen op grote hoogte, minimaal boven de 8 kilometer, omdat de lucht hier erg koud is, ongeveer tussen de min 40 en min 50 graden Celsius. Omdat de lucht zo koud is, is er maar weinig waterdamp op grootte hoogte, de extra waterdamp en uitlaatgassen uit een vliegtuig zorgen daarom direct voor wolkenvorming. Deze sporen blijven vaak niet langer dan een dag in de lucht hangen.

Chemtrails daarentegen komen voor op veel minder grootte hoogte. Het idee is dat de overheid en de geheime diensten, bepaalde sproeivliegtuigen hebben die het weer veranderen en beÔnvloeden. Het is zo theoretische mogelijk om het weer te maken, bijvoorbeeld om het te laten regenen en zelfs om cyclonen te creŽren. Dit zou een krachtig wapen kunnen zijn in een oorlog. Er zijn een aantel overweldigende bewijzen te vinden voor het bestaan van de Chemtrail, maar dit is allemaal speculatief en heeft te maken met de complottheorie. Hier zal ik jullie straks meer over vertellen.

Een Chemtrail is een variant op de contrail, er zijn veel overeenkomsten maar ook verschillen. Een overeenkomst is dat ze beiden gemaakt worden door vliegtuigen. Een verschil is dat chemtrails vaak veel lager hangen, ongeveer op 1 kilometer hoogte, waar het dus onmogelijk is voor een contrail om te ontstaan. Ook zijn de chemtrails veel langer zichtbaar in vergelijking met de contrails. En veranderen chemtrails van vorm.
Maar het grootste verschil tussen een Chemtrail en een contrail is dat chemtrails expres gemaakt zijn en dat contrails gewoon ontstaan.

Hoe wordt een Chemtrail gemaakt
Chemtrails worden gemaakt door speciaal hiervoor gemaakte sproeivliegtuigen. Maar er zijn ook andere kleine vliegtuigjes zoals de militaire overheid toestellen die wel eens wat sproeien. Deze vliegtuigen vliegen op ongeveer 1 kilometer hoogte en zijn aan de achterkant uitgerust met een sproeimechanisme. Hiermee sproeien ze chemische stoffen en waterdamp in de lucht, vandaar de benaming ĎChemtrailí De vliegtuigen vliegen niet van punt A naar punt B zoals een vliegtuig hoort te doen, maar ze vliegen in een patroon, de sporen blijven lang in de lucht hangen, en waaieren steeds meer uit, hierdoor gaan de sporen aan elkaar vastzitten en zo ontstaat dus een nepwolk.

Het idee van de chemtrails is niet zomaar ontstaan, het viel mensen die lang in de file stonden ineens op dat sommige vliegtuigen zich vreemd gedroegen en dat de sporen die zij achterlieten erg afweken van de normale vliegtuigsporen, als je normaal even naar de lucht kijkt dan valt dit totaal niet op. Vliegtuigstrepen in de lucht zijn nu een onderdeel van het dagelijks leven en mensen denken er verder niet over na.

Waarom? en de bewijzen

Waarom dan?
Stel dat het waar is dat we besproeid worden, waarom gebeurd dit dan? Nou er zijn een aantal theorieŽn, bijvoorbeeld.
1. Om het broeikas effect te verminderen
2. om het weer op de wereld te modificeren
3. voor defensiedoeleinden: zo kun je je bijvoorbeeld verbergen voor de spionage satellieten door dichte mist te creŽren
4. voor de sterilisatie van giftige gebieden
5. of om als wapen te gebruiken

Dan is er ook nog een theorie die zegt dat we besproeid worden om de mensen grootschalig in te enten, of genetisch te manipuleren. Dit is naar mijn mening een beetje te ver gezocht.

De instanties die niet willen dat de bevolking erachter komt proberen op alle mogelijke manieren om die verborgen te houden. Dit doen ze door bijvoorbeeld disinfomatie op het internet te plaatsen waardoor er al snel een onzin stempel op het hele principe wordt geplaatst. Daarbij proberen ze zoveel mogelijk tegenbewijzen te verzamelen.


De bewijzen voor het bestaan van chemtrails zijn echter overweldigend.

Er zijn verschillende verklaringen van piloten die het vliegtuig waarmee gesproeid werd bestuurden. Er zijn fotoís gemaakt van de sproeisystemen, er zijn bepaalde onverklaarbare fotoís gemaakt van vliegtuigsporen die even stoppen en dan ergens anders weer verder gaan, dit is onmogelijk bij een normaal vliegtuig, want deze stoot altijd uitlaatgassen uit.

Verder zijn er diverse onderzoeken gedaan. Door mensen die wilde bewijzen dat het onzin was maar ook door mensen die het tegendeel wilden bewijzen. Zij hebben de chemtrails en contrails geobserveerd en het blijkt dat een Chemtrail in plaats van langzaam vager te worden en uiteindelijk te verdwijnen, juist steeds beter zichtbaar wordt en zich uitbreidt.

Ook is het zo dat deze waarnemingen er 10 jaar geleden nog niet waren. Op geen enkele foto of enig ander beeldmateriaal van voor 1997 is een Chemtrail te zien. De vliegtuigsterpen die nu gezien worden als chemtrails waren er dus vroeger nog niet. Het is dus niet zo dat het Chemtrail fenomeen onzin is.

Onderzoek naar de gezondheid
Er is een officieel onderzoek ingesteld door onderzoekers van carnicom. Deze maatschappij doet ook onderzoek naar aerosols in de lucht. Hierbij is ontdekt dat nadat er een sproeivliegtuig bezig is geweest met het besproeien van een bepaald gebied, er in dat gebied meer werd aangetroffen van een bepaalde stof dan normaal. Dit verschilt per gebied afhankelijk van wat de missie is van het sproeivliegtuig.

Behalve de stoffen calciumchloride en zilverjodide zijn er berichten onafhankelijk van elkaar die rapporteren over hoge concentraties van radioactieve barium en een vorm van aluminiumdeeltjes ontdekt door de onderzoekers van carnicom. Het is bekend dat deze zware metalen een connectie hebben met de ziekte Alzheimer. Andere rapporten hebben aangegeven dat deze stoffen zijn gevonden in regenwater, welke uiteindelijk eindigen in onze rivieren en waterreservoirs. Aanvullend m.b.t. chemicaliŽn zijn er rapporten van biologische materialen gevonden na het sprayen. In sommige van zulke gevallen zijn er samples verzameld door onderzoekers welke schimmels bevatten die o.a. voor ademhalingsmoeilijkheden zorgen.

Het chemtrail fenomeen is nog niet echt bewezen, er zijn voorstanders en tegenstanders. De tegenstanders vinden het allemaal onzin, die denken dat dit soort dingen niet gebeuren in een goed functionerende maatschappij. Of ze willen het niet geloven.
De voorstanders denken juist dat het geen onzin is omdat de overheid anders niet zo moeilijk had gedaan met betrekking tot het publiciteren van het hele verhaal.

Als het waar zou zijn dan denk ik dat we tegenwoordig nergens meer zeker van kunnen zijn.

Reacties op dit artikel
John, 2009-03-09
( -1 )

Echt een geweldige spreekbeurt! bedankt! Er is nog hoop voor de toekomst met mensen als jou!
Uig, 2009-03-17
( 0 )

Rik, 2009-06-19
( 0 )

Hoe oud ben je nu ?
Therese, 2009-06-19
( 0 )

..19
Peter vereecke, 2009-08-13
( -1 )

Ik ben zelf al enige tijd bijzonder intens bezig met chemtrails en ik val bijna achterover als ik op internet struikel over deze spreekbeurt.

Ik zou heel graag eens contact hebben.

Mijn gsm is 0485/69.67.30

mvg

Peter Vereecke
Therese, 2009-08-14
( 0 )

Ojee.. u hebt zicht hier waarschijnlijk nog veel meer in verdiept dan ik. dit is namelijk een middelbare school spreekbeurt van een aantal jaar geleden en naar mijn mening eerder een inleiding over het onderwerp dan dat er werkelijk diepgang in zit

desondanks vind ik het ontzettend interessant maar ook angstaanjagend..
en vind ik het goed dat mensen zoals u hier zo intensief mee bezig zijn, ga vooral zo door en ik hoop ook dat uit uw onderzoek uiteinddelijk antwoorden komen.

ik hoop dat u begrijpt dat verder contact door mij niet gewenst is, zeker niet via internet. je weet het maar nooit tegenwoordig, misschien bent u wel een vieze oude man!

vriendelijke groeten, Therese van der Meer
Rick, 2009-08-20
( 0 )

Dit is echt een topper van een artikel. Zeer helder.
Wally, 2009-09-25
( -1 )

Ik heb me dus ook verdiept inzaken wat betrefd chemtrails
Maar er moeten bedrijven zijn wie die stoffen maken waar moeten we dan aan denken bv masanto zou een producent kunnen zijn .zijn er dan geen mensen die zich afvragen wat ze voor een product maken en wie zijn de afnemers
dit moet gebeuren door tanktansporten naar vliegvelden of alleen militairen vlegvelden dus piloten of civiel of militair moeten op de hoogte zijn ,dit soort is dan te vergelijken met nazi beulen die mensen vermoorden .
maar de gewone burgers die hier in hun werk mee te maken hebben kunnen hier
harde bewijzen voor leveren slapen deze mensen dan
wat betrefd mij werk wil ik er alles van weten dus
heb dus onlangs in zuid gelderland ook chemtrails waargenomen en ook het verschil
tussen chemtrails en contrails is duidelijk te zien .
ook vele mensen waar je mee praat kijken je aan of ze het in keulen horen donderen als ze niet weten wat een chemtrail is
Hier zouden dus ook vragen en ook antwoorden op moeten komen van de overheid
maar wat ik hier van lees doen dit af met onzin
terwijl in duitsland is toe gegeven dat men dit gedaan heeft vanwegen militairen doeleinde
maar welke burger of nederlands militaair durft hier voor uit tekomen wat men hier mee wil bereiken en tergelijken tijd zijn eigen familie omzeep helpt voor balkenende of eimert v middelkoop
of laten ze cramer van milieu zaken hier eens een antwoord op laten geven die zo zeer begaan is met het milieu die zelf een gloeilamp tot de verdoemenis geholpen heeft
met hyulp van de milieu maffia .

gr wally

Therese, 2009-09-26
( +2 )

Helemaal mee eens! hoe kan het inderdaad dat er zoveel mensen mee gemoeid zijn maar niemand ervoor durft uit te komen!

toch denk ik dat het niet zo simpel is, een vrachtvagenchauffeur heeft bijvoorbeeld wel geleerd om een vrachtwagen te besturen maar weer niet wat hij precies vervoert of wat de precieze besalndelen hiervan zijn, laat staan dat hij weet voor welke doeleinden deze gebruikt worden.

het hele systeem bestaat den ik meer uit afzonderlijke schakels van mensen die gewoon hun werk doen maar eigenlijk geen flauw benul hebben dat zij deel uit maken van een veel groter geheel.

er moet eens iemand opstaan die hiermee inderdaad naar de 2e kamer gaat, al denk ik dat de mensen in de 2e kamer hier ook weinig van weten..
ook een leuke vraag.. waar ligt nu eigenlijk de echte macht in nederland, bij balkenende niet, maar meer bij zijn adviseurs lijkt me.. maar door wie worden die adviseurs dan be√Įnvloed/onderdrukt?

zo zijn er wel meer vragen.. maargoed over sommige dingen kun je misschien maar niet te veel nadenken tenzij je je leven gaat wijden aan dit soort onderzoeken!

groetjes!
Chanollie14, 2009-10-24
( +2 )

Therese ik ben trots op je! Nu weet ik dat ik niet alleen sta in mijn strijd!
Aanbei, 2009-11-24
( +1 )

Boeh
Bla bla, 2009-12-14
( 0 )

Boeh boeh
Janpiet, 2010-01-07
( 0 )

Wat een moelijken woorden en was dat in de vijfde klas?
Therese, 2010-01-08
( 0 )

Moeilijk?! en ik dacht dat mijn taal onderontwikkeld was in vergelijking tot klasgenoten..
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl