X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "School en studie" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Aflijven van Carry Slee

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van ferryvb ferryvb Auteur op infoyo sinds
04 April 2010


Bekijk het profiel van ferryvb
Datum: 06-04-2010
Auteur: Ferryvb
Dit is een veel gelezen boek van Carry Slee, ze had zelf nooit verwacht dat dit boek zo groot zou worden onder scholieren. later is dit boek ook nog verfilmd en ook dit werd een groot succes.

Het verhaal

Melissa is hartstikke blij als ze mag dansen in een clip, ook haar vrienden zijn heel blij voor haar. Maar al snel blijkt dat het niet goed gaat met Melissa. Een van de dansers (Jim) geeft haar drugs om haar onzekerheid te verbergen. Ze gaat steeds vaker pillen slikken en raakt verslaafd. Ze komt haar beloftes niet na en liegt steeds vaker. Jordi is de enige die dit weet en hij zit er heel erg mee. Als ze aan Jordi vertelt dat ze naar de disco Florida gaat schrikt hij, daar gebruiken ze XTC. Melissa belooft niet te gaan maar gaat toch. Als Jordi dat merkt vertelt hij het aan zijn vrienden. Ook haar ouders komen er achter dat ze drugs gebruikt. Melissa belooft het niet meer te gebruiken, maar ze gaat er steeds weer mee door. Als de clip wordt opgenomen gaat Jordi met Melissa mee. Ze mag geen drugs nemen en het gaat fout, ze wordt uit de clip gegooid. Jim neemt haar mee om haar iets tegen haar verdriet te geven. Daarna komt Melissa niet meer thuis. Jordi, Fleur, Kevin en Toine (vrienden) zoeken overal naar Melissa maar ze kunnen haar niet vinden. Als Jordi in contact komt met iemand van een kraakpand krijgt hij te horen dat er een houseparty is waar Melissa kan zijn. Samen met Fleur gaat hij naar de houseparty. Er wordt een meisje naar buiten gedragen, het is Melissa ze is Ďout `gegaan. Na deze gebeurtenis kickt Melissa af, Jim wordt opgepakt. Jordi en Melissa blijken verliefd op elkaar te zijn.

Mijn Mening

Je leert van dit boek wat drugs met je kan doen en hoe het je leven kan verpesten. Ook heb ik gelezen hoe drugs je persoonlijkheid kunnen veranderen. Ik vond het alleen jammer dat dit boek toch een beetje voorspelbaar is en niet altijd even lekker wegleest. maar al bij al vind ik het toch wel een boek om mee te nemen op vakantie.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl