X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "School en studie" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


'En je ziet nog eens wat'

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Yonego Yonego Auteur op infoyo sinds
01 Juli 2008


Bekijk het profiel van Yonego
Datum: 14-01-2010
Auteur: Yonego
En je ziet nog eens wat van Renske de Greef gaat letterlijk over wat je dan nog eens ziet, wanneer je op reis gaat naar Afrika. De 19-jarige Guusje besluit na een uit de hand gelopen discussie met de vriend van haar zus, type bal, naar Afrika te gaan voor vrijwilligerswerk. Ze is net klaar met haar middelbare school en weet toch nog niet wat ze wil gaan doen. Haar beste vriendin Anouk weet ze zover te krijgen om met haar mee te gaan naar Tanzania.

Guusje heeft een erg romantisch beeld van vrijwilligerswerk in Afrika. Dankbare kinderen die dankzij haar geen honger meer hoeven te lijden, altijd lekker weer en vies van seks met een Masa zou ze ook niet zijn.
Eenmaal in Afrika valt ze met haar neus in de boter. Bij aankomst in het weeshuis waar zij en Anouk 3 maanden gaan werken worden ze niet met groots gezang van honderden kinderen onthaald en zelfs de medewerkers zijn niet in hun beste mood. Wat blijkt, 1 van de Afrikaanse leidinggevenden van het weeshuis is er vandoor gegaan met geld, waaronder ook het geld wat Guusje en Anouk betaald hebben om de 3 maanden van te kunnen werken.
Bovendien begint het de eerste dag al keihard te regenen. Dat ze net in het regenseizoen naar Afrika gingen had ze even geen rekening mee gehouden. Dat Guusje en Anouk er nog wel eens een andere mening op na houden is Guusje wel bekend. Maar toch schrikt Guusje er erg van hoe snel Anouk doordraait bij het zien van straatkinderen. Deze bedelen bij elke blanke die ze tegenkomen. Anouk kan er niet tegen, en besluit de volgende dag rijst uit te gaan delen aan de straatkinderen. Ondanks dat het die eerste dag uit de hand loopt, doet ze dat elke dag, met behulp van een andere medewerkster van het weeshuis. Guusje voelt zich in de steek gelaten, alleen in dat belachelijke Tanzania, waar de kinderen in het weeshuis niet eens naar haar luisteren als ze ze les probeert te geven. Ondertussen ontmoet Guusje Mark. Een mooie neger met een lekker lijf. Dr zou ze wel haar exotische seks mee willen beleven! Ze wisselen nummers uit, maar elke keer als Guusje hem probeert te bellen krijgt ze alleen maar een vervelende pieptoon te horen. Anouk daarentegen heeft wel succes bij de mannen. Straatjongen Tito en zij krijgen al snel een relatie, iets waar Guusje het al helemaal niet mee eens is. Hij kan wel aids hebben! Langzamerhand begint Guusje steeds meer te begrijpen van het Afrikaanse land, maar met elke beantwoorde vraag lijken er nieuwe vragen op te komen. Toch komt er aan 3 maand ook weer een eind, en is het weer tijd om terug te keren naar Nederland, honderden ervaringen rijker.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl