X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "School en studie" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


The grave by the signpost

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+3
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van bloe4561 bloe4561 Auteur op infoyo sinds
11 Januari 2010


Bekijk het profiel van bloe4561
Datum: 14-01-2010
Auteur: Bloe4561
The grave by the sign post is een heel klein kort verhaaltje. Veel scholieren krijgen dit in het engels op school en daar later een toets van. Deze versie is letterlijk vertaald, hopelijk heeft iemand hier iets aan.

The grave by the signpost.

Het is kerstavond, een koor, uit Chalk Newton, loopt over straat en zingt liederen. Het aparte licht van de lantaarnpaal scheen precies op de splitsing van de wegen. Ze twijfelden of ze de heuvels in gingen, dit deden ze uiteindelijk wel.
Bij de lantaarnpaal was een graf gegraven. Op het moment dat het koor er aan kwam, werd net het lichaam in het graf gegooid. Het koor vraagt wie ze aan het begraven zijn.
Het koor weet nu dat Sergeant Holway zichzelf heeft vermoord. Niemand weet waarom. De zoon, Luke, van de Sergeant zit in India en heeft net een zware tijd gehad daar. Zijn vader heeft in deze periode zichzelf ůůk vermoord. Sergeant Holway was niet zo in goed in het voldoen van zijn taken in het leger. Zijn einde was voor de Franse invasie. Toen hij het leger verliet, is hij getrouwd. Toen er weer oorlog kwam bedacht hij zich om weer in het leger te gaan, maar deed dit niet. Hij adviseerde zijn zoon Luke om het leger in de gaan. Maar Luke wilde liever monteur worden.

Luke was een vredelevende jongen. Hij ging het leger in en ze zonden hem al snel naar India. Luke is ongelukkig omdat hij in het leger zit. Hij is telkens ziek, voelt zich ellendig en daarvan geeft hij zijn vader de schuld. Op een dag kreeg Sergeant Holway een brief van zijn zoon uit Casterbridge. Luke wil graag weer naar huis. Hij leest de brief en wordt depressief. Op een gegeven moment gaat hij op een bankje zitten aan de kant van de weg. Zijn vrouw is overleden... Op een gegeven moment hoorden de buren schotgeluiden en bleek dat Sergeant Holway zichzelf vermoord had. De brief is gevonden in de zak van de Sergeant. Het koor zingt een liedje bij de begrafenis.
Een paard en wagen komt langs rijden, een man stapt uit, en is verrast dat er een koor staat te zingen bij een lantaarnpaal. De man die uitstapt is ook een soldaat. De soldaat vraagt of het koor het lichaam hebben begraven.
Lot is iemand van het koor en zegt: ďwees trots op je vader, hij zou trots op jou zijnĒ. Er is nog 1 ding wat hij wil doen voor zijn vader dat is dat zijn lichaam wordt verplaatst naar een christelijk kerkhof.
Lot en Ezra gaan Luke helpen het lichaam te verplaatsen. Mr. Oldham is de pastoor en hij is een broer van Lord Wessex. Er is oorlog in Spanje en Luke wil proberen om daar te helpen voor zijn vader. De voornaam van zijn vader is Samuel. Luke begint te twijfelen of er geen houten staaf in zijn hart zit. Dit is een ritueel bij overledenen. De exacte datum wanneer hij is overleden is: 20 december 1809. Er zat een houten staaf in het lichaam van zijn vader. Ezra heeft gehoord dat Luke naar Spanje is gegaan. Ze zouden hem nooit meer in Engeland zien.
Zijn vader kon niet verplaatst worden, en er viel een boom op het graf.
Luke komt terug uit Spanje als een nieuw persoon. Luke gaat naar het kerkhof in de hoop dat zijn vader daar ligt. Dit blijkt niet zo te zijn. Hij heeft gevochten in Spanje voor zijn familienaam. Hij trekt zich terug. Hij hoort weer het liedje dat voor zijn vader is gezongen. Dat vindt hij zo erg dat hij zelfmoord pleegt. Hij laat een briefje achter dat hij bij zijn vader wil worden begraven. Maar hij wordt toch bij het kerkhof begraven, omdat zijn brief van te tafel is gevallen.

Reacties op dit artikel
Kim en jolijn, 2010-03-09
( 0 )

DANKJEWEEEL
Jochem, 2010-03-31
( -1 )

Top!
Hans, 2012-01-16
( +2 )

Niet best.
H. fiere, 2013-01-07
( +2 )

Wat een slechte en onvolledige samenvatting!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl