X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "School en studie" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De school en hun kosten

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van faby faby Auteur op infoyo sinds
26 Augustus 2010


Bekijk het profiel van faby
Datum: 01-10-2010
Auteur: Faby
Mijn kinderen zijn terug gestart met school.De drie oudsten in het middelbaar, eentje in het lagere onderwijs.Veel mensen houden hun hart vast voor het kostenplaatje.Er wordt veel aan mij gevraagt hoe doe je het , wel ik doe het in afbetaling en durf ervoor uitkomen.

Schoolening wel of niet

Een schoollening is zeker niet weggellegd voor mensen in de lagere klassen .Mensen op het rand van armoede vallen dus daarvoor af, dit omdat de intresten veel te hoog liggen. Daarbij moet er ook eens de vraag moeten worden gesteld of dit wel kan dat er leningen voor school moeten worden voorzien.Je bent schoolplichtig tot je achttiende . Als de regering je een plicht oplegt dan moeten ze de grootste deel van deze plicht dan ook op hun dragen en niet met een aalmoes afkomen. Van die drieduizend euro krijg ik in een studietoelage maar een zes tot achthonderd euro terug. maar dan moet iik mij weer gelukkig prijzen dat ik dit krijg. De dag dat dit op mijn rekening komt moet ik het terug naar de scholen overschrijven. Verleden jaar had ik het zo een maand op mijn rekening laten staan om ook eens het gevoel te hebben dat ik geld had belden de school wel niet met de vraag of ik nu nog geen studietoelage heb gehad.dan denk je wel was er maar zoiets waardoor het gemakkelijker wordt.

School in afbetaling

Voor de boeken alleen al moet ik een achthonderdvijftig euro betalen, voor hun buzzy pass een tweehonderdvijftig.Dan hebben ze nog hun turn kleren ,praktijkschorten,mappen en schrijfgerief nog niet.Bij ons is dit een kost alles samen voor het starten van school een drieduizendnegenhonderd euro. Hier proberen we met de scholen een afbetalingsplan te regelen zodanig dat tegen augustus de school is afbetaald om zo terug zonder schuld te starten aan het nieuwe jaar.Extra's zit er niet veel meer in.alle extra kosten moeten gewikt en gewogen worden wat het er niet o gemakkelijker op wordt.Toch zijn er miljoenen mensen zoals wij die dit meemaken en die er misschien nooit meer uitgeraken.Dexia heeft de iedeale oplossing althans terug voor degene die het zich kunnen veroorloven een schoollening waarvan de intresten zo hoog zijn dat je als je op pensioen bent nog aan het afbetalen bent.

Dan komen de uitstapjes

Als je dan al denkt en nu is het genoeg krijgen ze bij overmaat van ramp dan nog hun uitstappen.Mijn dochter gaat met school op kamp naar spanje , bezinning noemen ze dit vierhonderdachtenzeventig euro. Teambiulding voor de drie kinderen honderd euro , stadsklassen, schoolriezen, studiereizen en dergelijke dit komt er allemaal aan. Mijn kinderen weten nu al alles dat niet tijdens de schooluren doorgaat doen we niet aan mee. Het is een harde dobber dat ze moeten meemaken maar ook de juiste leerschool.Later zullen ze ook niet alles kunnen krijgen wat ze willen ze zullen moeten vechten voor alles. Mijn vrees alleen is dat ze het nog moeilijker zullen hebben als ons onze wereld is echt een geld wereld geworden. Rijkdom en armoede leggen nu heel ver van elkaar en dit is een harde wreede wereld maar wat doe je eraan ? KOP OP EN LAAT JULLIE NIET KENNEN WE SLAAN ER ONS DOOR EN MOEILIJK GAAT OOK


Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl