X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!School en studie / Overige RSS


Onderwijs ondersteuning
Geplaatst op 28-01-2009 door Normyo in de categorie School en studie / Overige
Ik bedoel hier niet het systeem binnen de school, maar de situatie thuis. Uit onderzoek is gebleken, dat leerlingen die succesvol zijn op school op allerlei manieren een voorsprong hebben op leerlingen die het slecht doen op school.
Starr methodiek, reflecteren om te verbeteren
Geplaatst op 28-01-2009 door Bernardo in de categorie School en studie / Overige
De STARR methodiek is een goede methode om te evalueren en op basis hiervan verbeteringen te initiŽren. Daarnaast kan de methodiek gebruikt worden tijdens sollicitatiegesprekken.
Als je kindje moeilijk of niet praat.
Geplaatst op 27-01-2009 door Kreeftje72 in de categorie School en studie / Overige
Speciale behandelgroep voor kinderen van 2 t/m 5 jaar met ernstige spraak/taalontwikkeling. Deze behandelgroep bevindt zich in SBO De Tandem te Uden. Deze behandelgroep heet t Kwetternest.
De intelligentietest
Geplaatst op 14-01-2009 door Normyo in de categorie School en studie / Overige
Eigenlijk is het niet het goede woord, als je bekijkt waarom Binet in de negentiende eeuw de test heeft bedacht. Maar goed iedereen krijgt er wel eens mee te maken in dit leven. Eerst eens wat geschiedenis.
Thuis studeren
Geplaatst op 14-01-2009 door Soymarjo in de categorie School en studie / Overige
Thuis studeren wordt steeds populairder. Je kunt immers tegenwoordig zelfs je bachelor of master halen door middel van een thuisstudie. Bovendien kun je uit vele opleidingen kiezen. Maar hoe werkt een thuisstudie eigenlijk?
Hoe statistiek uw leven beÔnvloedt
Geplaatst op 13-01-2009 door Normyo in de categorie School en studie / Overige
De meeste mensen hebben niets met statistiek. Erger nog, ze vinden het verschrikkelijk om zich er mee bezig te moeten houden. Wat moet je nu met het gemiddelde uitgave patroon van de Nederlander? Maar statistiek komt u ieder dag tegen.
De invloed van Carl Friedrich Gauss
Geplaatst op 13-01-2009 door Normyo in de categorie School en studie / Overige
Binnen de wiskunde en de statistiek is de naam van Gauss een bekende. Gewone mensen krijgen eigenlijk niet zoveel te maken met de naam, hoewel ze natuurlijk wel op allerlei manieren te maken krijgen met zijn werk.
Mijn gewaagde stap na 11 jaar
Geplaatst op 05-01-2009 door Nancy52 in de categorie School en studie / Overige
Goedendag mensen.Ik schrijf over mijn eerste gewaagde stap naar school wat ik na 11 jaar pas weer durfde.Om de slachttoffers van pestkoppen te laten zien dat er na ellende altijd een sprankje hoop is. En dat je nooit te oud bent om te leren.
Wetenschappers zijn net mensen
Geplaatst op 05-01-2009 door Normyo in de categorie School en studie / Overige
Af en toe komt er een bericht in het nieuws, dat duidelijk maakt dat wetenschappers net mensen zijn. Ondanks het feit dat ze zich aan een geformaliseerde manier van werken houden (de empirische cyclus), zien ze toch kans om fouten te maken, bewust of...
Toetsvragen ontwikkelen
Geplaatst op 05-01-2009 door Normyo in de categorie School en studie / Overige
Bij het ontwikkelen van toetsen heb je de keuze uit open- en gesloten vragen. Het voordeel van openvragen is dat je weinig tijd kwijt bent aan het maken. Helaas gaat er veel tijd zitten in het nakijken. Een optie om de nakijk tijd te beperken is het...Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl