X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!School en studie / Overige RSS


Pesten op het Mbo gebeurt dat nog steeds?
Geplaatst op 24-01-2011 door Leena in de categorie School en studie / Overige
Ik vindt het zeer triest dat dit nog moet kunnen rassisme en pesten , bij ons op school gebeurt het dagelijks en er wordt niks aan gedaan!
Gevecht op school!
Geplaatst op 05-11-2010 door job0509 in de categorie School en studie / Overige
Hallo ik ben Job en ik ga jullie vertellen over het gevecht op school. Het was een kort gevecht maar beide kregen strafwerk.
studiebeurs rijnhal
Geplaatst op 03-11-2010 door Daphne6 in de categorie School en studie / Overige
Laatst was het dan zo ver. Ik moest naar een studie beurs voor mijn vervolg opleiding, ik heb namelijk nog geen idee wat ik naar mijn opleiding wil dus heb ik toch maar even een kijkje genomen.
Wat voor soorten tabellen zijn er?
Geplaatst op 26-10-2010 door Conni in de categorie School en studie / Overige
Hier in zul je veel gaan lezen over de soorten tabellen en belangrijke informatie die daarbij hoort. Zoals frequentie, variatiebreedte, klasse breedte en ga zo maar door.
Hoe maak je een tabel?
Geplaatst op 26-10-2010 door Conni in de categorie School en studie / Overige
Hier ga je vooral veel lezen over hoe je een tabel maakt, het opzetten van een tabel en het invullen van een tabel. Bijvoorbeeld als je een tabel als opdracht van school moet maken, kun je hier alles in vinden.
Statistiek; wat is dat precies?
Geplaatst op 22-10-2010 door Conni in de categorie School en studie / Overige
In dit artikel zul je vooral veel lezen over statistiek en de begrippen e.d. er van. Wat het allemaal precies in houd, hoe je bepaalde dingen kunt Ďuitvogelení.
School, en dan?
Geplaatst op 21-10-2010 door Kellymombarg in de categorie School en studie / Overige
Je leven: peuterspeelzaal, basisschool, middelbare school en daarna misschien vervolgopleiding. Zo zit je al zo 20 jaar op school...  En dan?
Een 10 met een gniffel.
Geplaatst op 12-10-2010 door Taxmaster in de categorie School en studie / Overige
Ik heb een heerlijke tijd op school gehad.Behalve de lagere school.Daar was een leraar die niet met zijn handjes van de meisjes af kon blijven.Ik was blij dat ik daar weg was.
De school en hun kosten
Geplaatst op 01-10-2010 door Faby in de categorie School en studie / Overige
Mijn kinderen zijn terug gestart met school.De drie oudsten in het middelbaar, eentje in het lagere onderwijs.Veel mensen houden hun hart vast voor het kostenplaatje.Er wordt veel aan mij gevraagt hoe doe je het , wel ik doe het in afbetaling en durf...
Basisschool, terug naar toen
Geplaatst op 23-09-2010 door Carina03 in de categorie School en studie / Overige
Ik heb de radio aanstaan op een Vlaamse zender waar de problematiek wordt besproken over te weinig mannelijke leerkrachten in het onderwijs en de schade voor vooral jongens bij dit gebrek. Ook wij hebben die discussie hier al ooit gehad.Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl