X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "School en studie" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Werken als huiswerkhulp

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+4
  Goed artikel ( +5 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 19-10-2010
Auteur: Tane
In deze dagen, waarin geld moeilijk te verdienen valt, kan het lonen om alles te doen wat in je macht ligt om werk te vinden. Wanneer je goed bent geweest in school, dan kun je dit mogelijk gebruiken om aan de slag te gaan als huiswerkbegeleiding. De meeste ouders hebben geld over voor iemand die hun kinderen kan begeleiden bij het doen van hun huiswerk.

Je bent als huiswerkhulp een grote aanwinst voor de leerling, omdat je een begeleidende rol speelt in de onderwerpen die voor hem of haar moeilijk te begrijpen zijn. Je kunt de vragen beantwoorden die het kind heeft. Voor de leering ben je als een tweede leraar. Vaak durft een kind aan een huiswerkhulp meer te vragen dan aan een leraar op school.

Je helpt er ook de ouders van de leerling mee. Zelfs wanneer zij het druk hebben geef je ze een goed gevoel, omdat er iemand is die hun kind helpt. Zij voelen zich tevens minder rot over de tijden dat zij er niet waren om het kind te helpen.

Voor jou is dit uiteraard puur bedrijfsmatig. Je doet het voor het geld. Maar aan de slag gaan als huiswerkbegeleiding is wel iets wat je moet liggen. Anders zul je er niet veel lol aan beleven. Iemand die er een passie voor heeft, begrijpt dat hij of zij de leerling helpt met verdere paden in het leven. Onderwijs schept mogelijkheden. Het is dan ook belangrijk dat je het werk als huiswerkhulp zo goed mogelijk uitvoert.

Reacties op dit artikel
Hoi, 2010-10-28
( -2 )

Hoi
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl