X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "School en studie" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Proefwerkweek

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van san2203 san2203 Auteur op infoyo sinds
11 Januari 2010


Bekijk het profiel van san2203
Datum: 14-01-2010
Auteur: San2203
Iedere ouder met een kind kent het wel de beruchte proefwerkweken.Ook deze week is het weer zover. Ik voel de stress in de lucht hangen.

Het is weer zover!
Deze week staat in het teken van de proefwerkweek.Er moet op tijd gegeten worden want dochterlief wil na het eten nog leren.
Urenlang zit ze met haar neus in de boeken en achter de pc.Ze wil goede cijfers halen.Maar soms bekruipt me het gevoel dat er ook misbruik gemaakt wordt van de proefwerkweek.
Kamer opruimen daar is deze week echt geen tijd voor,de hond uitlaten?Nee dat gaat nu echt niet .Tafeldekken dan misschien.Nou dat moet broertje dan maar doen.De caviakooi verschonen?Mam kan jij dat deze week niet even doen?
Ja en wat doe je dan als moeder,vader en broertje?
Je wilt toch immers het beste voor je kinderen.
Haal jij maar goede cijfers hoor schat,de caviakooi wacht wel een paar dagen,tafeldekken doet broertje wel en de hond doen we er ook gewoon bij.
Ik ruim je kamer wel op en stof je pc af.He wat zie ik daar?Allemaal engelstalige games op de pc.Ze had toch nergens meer tijd voor?Ruik ik hier een beetje misbruik?
Nou voor Engels haalt ze in ieder geval vast een hoog cijfer!


Reacties op dit artikel
Suuske18, 2010-07-05
( 0 )

Hahaha goed artiekel!!! Ik ken dat ook wel van mezelf, ik misbruikte proefwerk week (zeker de laatste paar jaar) om lekker met een leuk leesboek op mijn bed te kruipen en de hele week geen klap uit te voeren in het huishouden.

Bij mij begon dat een week voor de proefwerkweek begon. Een leuk excuus om niks te hoeven doen :) mijn ouders kwamen ook nooit boven kijken.

Eigenlijk is dat hele "proefwerkweek" gewoon onzin. Vaak is het zelfs zo dat je in de weken voor of na de toesweek meer proefwerken had dan in de proefwerkweek zelf. Althans, op VMBO-tl. En dan gebruikten leraren het excuus van "zo druk in de proefwerk week" dat ze geen tijd hebben gehad om jouw klas na te kijken. Zat je alsnog 3 weken op de cijfers te wachten...

Dus, ouders: pas op! kinderen kunnen tijdens de prefwerkweek wel degeleijk helpen in het huishouden, ze kunnen wel degelijk klusjes doen. Afleiding is goed, als de stress te hoog word.
Plan het alleen goed in, zodat het ook in de planning van uw kind past. Als uw kind net 10 minuten bezig is, en u gaat vragen of ze even een klusje wil doen, geeft dat iritaties.

Veel succes!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl